Kjøpsvilkår BtBkids.no

Vennligst les gjennom og gjør deg kjent med vilkårene våre

 1. INNLEDNING
  Dette dokumentet utgjør vilkårene som regulerer kjøp av produkter gjennom nettsted btbkids.no heretter kalt «Back to Basic» eller «vi».  Vi oppfordrer deg til å lese Kjøpsvilkårene, våre Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler (cookies) og våre Retningslinjer for personvern. Kjøpsvilkårene kan endres, derfor anbefaler vi å lese dem hver gang du handler hos oss.
 2. VÅRE OPPLYSNINGER
  Salg av varer via btbkids.no skjer under navnet «Back to Basic» i regi av Nikitina Barneklær.
  Org Nr : 919 645 326
  Tora Saxedatters veg 3
  7562 Saksvik
  Tlf +47 482 09 023
 3. KJØP
  Avtale om kjøp inngås når kunden har mottatt ordrebekreftelse via e-post fra «Back to Basic».
 4. PRODUKTENES TILGJENGELIGHET
  Alle bestillinger avhenger av om det aktuelle produktet er tilgjengelig. Dersom det oppstår vanskeligheter med levering av produkter eller det ikke finnes flere artikler igjen på lager, forbeholder vi oss retten til å gi deg informasjon om erstatningsprodukter av samme eller høyere kvalitet og verdi. Hvis du ikke ønsker å bestille erstatningsprodukter, vil vi refundere eventuelle beløp du har betalt.
 5. NEKTELSE AV Å BEHANDLE EN BESTILLING
  Vi forbeholder oss retten til når som helst å fjerne et produkt fra nettstedet.
 6. LEVERING
  Vi gjøre vårt beste for å sende bestillingen innen 3-5 arbeidsdager. Hvis vi av en eller annen grunn ikke kan overholde leveringsdatoen, vil vi informere deg om situasjonen og gi deg muligheten til å fortsette med kjøpet, avtale en ny leveringsdato eller kansellere bestillingen med full refusjon av det innbetalte beløpet.Pakken kan spores på nettet via forsendelsens ID.For pakker som ikke hentes i løpet av 14 dager, forbeholder vi seg retten til å debitere kunden 200,- i ekspedisjonsavgift for returfrakt og håndteringskostnader.
 7. PRIS OG BETALING
  Gjeldende pris for produktene er de som til enhver tid er angitt på vårt nettsted, unntatt i de tilfeller der det foreligger en åpenbar feil. Alle priser er i norske kroner og inkludert mva.  Hvis vi oppdager en feil i prisen på noen av produktene du har bestilt, vil vi informere deg snarest mulig og gi deg muligheten til å bekrefte bestillingen med riktig pris eller kansellere den. Hvis vi ikke er i stand til å kontakte deg, vil bestillingen bli kansellert og alle innbetalte beløp vil bli refundert til deg i sin helhet. Prisene på nettstedet er eksklusive fraktkostnader.Prisene kan endres når som helst, men skal ikke påvirke de bestillinger hvor det er sendt ordrebekreftelseDu kan betale med kortene Visa, MasterCard. I tillegg kan du gjennomføre betalingen med Vipps. Kortet ditt vil først bli belastet på tidspunktet når bestillingen din blir sendt fra vårt lager. Du kan også be om en papirfaktura, som vi da sender hjem til deg per post.
 8. RETUR OG REKLAMASJON.
  I henhold til Lov om angrefrist § 11 har du 14 dagers returrett på varer fra oss. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt, i originalemballasje og med merkelapper.Vedlagt følgeseddel og returskjema som skal brukes ved retur eller reklamasjon. På følgeseddelen angis returårsak og hvilke varer som sendes tilbake. Følgeseddelen skal legges ved returforsendelsen.Hvis du har betalt med kort, settes pengene for den returnerte varen til kortet som ble brukt ved kjøpet i løpet av 2 uker.På det beløpet som skal tilbakebetales har vi rett til å trekke fra en sum som tilsvarer varens verdireduksjon dersom verdireduksjonen kommer av at du som kunde har håndtert varen i større utstrekning enn hva som er nødvendig for å fastsette dens egenskaper eller funksjon.Hvis vi har sendt feil eller defekt vare, dekker vi returportoen.I tillegg gjelder vanlige vilkår ved 2 års reklamasjonsfrist.